Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ομπράντοβιτς: Την Πέμπτη μάς περιμένει ακόμη ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι



Στην επιθετική άμυνα που έπαιξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την ολική ανατροπή της κατάστασης κι εν τέλει τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη...



 της Φενέρμπαχτσε επί του Παναθηναϊκού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Τα πλέι οφ είναι πάντα δύσκολα κι έντονα, ειδικά για μένα από τη στιγμή που αντιμετωπίζω τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση. Παίξαμε πολύ άσχημα στο δεύτερο δεκάλεπτο, δώσαμε εύκολους πόντους στον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι που επεσήμανα στους παίκτες στο ημίχρονο», σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός.

«Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί. Μόλις το κάναμε αυτό, οι αντίπαλοί μας σημείωσαν μόλις 16 πόντους στο β' μέρος. Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, αλλά το καταφέραμε. Κι αυτή η άμυνα μάς έδωσε αυτοπεποίθηση ώστε να σκοράρουμε εύκολα καλάθια στην επίθεση», πρόσθεσε.

Όσο για τις κινήσεις του στη σκακιέρα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο; «Προσπαθείς να ξυπνήσεις την ομάδα σου. Έτσι έκανα κι εγώ. Επέλεξα δύο πλεϊμέικερ και δύο σέντερ κι αυτό δούλεψε. Κάποιες φορές ό,τι πλάνο κι αν έχεις για έναν αγώνα, το βλέπεις την ώρα του αγώνα. Όλη τη χρονιά είχαμε δύο και τρεις απόντες, κι αυτό μας επηρέασε. Τα στατιστικά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Για παράδειγμα, δείχνουν ότι ο Σλούκας έμεινε άποντος, αλλά ήταν πολύ σημαντική η βοήθειά του».

Ο «Ζοτς» ρωτήθηκε για την ψυχολογία των αθλητών του μετά το break στο ΟΑΚΑ. «Ελπίζω πως οι παίκτες μου καταλαβαίνουν κάποια πράγματα, που είναι σημαντικά για τέτοιου είδους αγώνες. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Για να φτάσεις στο φάιναλ 4 πρέπει να κάνεις τρεις νίκες. Πιστεύω ότι την Πέμπτη μάς περιμένει ένα ακόμη δύσκολο και σκληρό παιχνίδι», απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου