Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

«Ο Λουτσιάνο έρχεται Αθήνα για τον Παναθηναϊκό»

«Ο Λουτσιάνο έρχεται Αθήνα για τον Παναθηναϊκό»

Ο κύβος ερρίφθη και ο Λουτσιάνο ουσιαστικά θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς υπήρξε συμφωνία των «πρασίνων» με την Κορίνθιανς. 



Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που ήταν από τους βασικούς στόχους του Μαρίνου Ουζουνίδη θα βρίσκεται είτε την Πέμπτη, είτε την Παρασκευή στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί όπως ανέφερε στο gazzetta.gr ο μάνατζέρ του Νίλσον Μόουρα.

Όλη την χθεσινή ημέρα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ήταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους αντίστοιχους της Κορίνθιανς, αλλά και την πλευρά του παίκτη και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή, κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τις δηλώσεις του προέδρου της Βραζιλιάνικης ομάδας, ο οποίος δήλωσε πως ο Λουτσιάνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη Νίλσον Μόουρα με το gazzetta.gr να επικοινωνεί μαζί του τα ξημερώματα της Τετάρτης και τον ίδιο να μας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές στην μεταγραφή είναι σύμφωνες. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή το αργότερο θα είμαστε με τον Λουτσιάνο στην Αθήνα για να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό»!

Πλέον το μίνι σήριαλ τελειώνει και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό, κάτι που φυσικά μόνο ικανοποιημένο αφήνει τον έμπειρο προπονητή που επαναλαμβάνουμε είχε τον Βραζιλιάνο επιθετικό ψηλά στην λίστα του. 





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου