Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Ποια είναι τα “ωραιότερα αυτοκίνητα”;

Ποια είναι τα “ωραιότερα αυτοκίνητα”;

Θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα σχεδιασμένα αυτοκίνητα και φορτηγά στην αγορά; Κοιτάξτε απλώς τα βραβεία Red Dot. Κάθε χρόνο, οι απόλυτοι κριτές...του σχεδιασμού αναφέρουν τα αγαπημένα τους σε μια ευρεία ποικιλία κατηγοριών αυτοκινήτων, χωρίς φόβο αλλά με πάθος…

Η κριτική επιτροπή δημοσίευσε τους νικητές για το 2017 πριν από λίγους μήνες, όπως είναι δηλαδή, οι Ferrari J50, Mazda MX-5 RF, Kia Optima Sportswagon και Audi Q2. Τώρα κυκλοφόρησαν την πλήρη λίστα. Εκτός από τα προαναφερθέντα βραβεία Red Dot, παραχωρήθηκαν βραβεία φέτος σε
BMW Σειρά 5
Citroën C3Genesis G80 SportHyundai Azera / Grandeur
Kia Rio
Peugeot 3008Seat IbizaSkoda KodiaqSkoda Octavia Combi
Volvo V90
Ferrari 458 MM Special, GTC4 Lusso και LaFerrari Aperta.

Εκτός από αυτά, αξίζει να αναφέρουμε τα Hyundai i30, Kia Niro και Borgward BX5. Υπήρξαν φυσικά και οι διακρίσεις στα δίτροχα, όπως οι BMW R NineT Racer, Yamaha XSR900, Volta BCN και τα ηλεκτρικά σκούτερ M1 και C-One από τη Jiangsu Niu.

Citroen-C3-2017-tsiro-640
Η διαδικασία έμοιαζε ξεκάθαρα να αποτελεί υπόθεση της Ferrari, η οποία είδε τέσσερα από τα supercars της στον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου που ονομάζεται Best of the Best.

Συνολικά, ο όμιλος Hyundai Motor Group πήρε πέντε από τον κατάλογο, με τη σειρά, ένα Best, τρία Dots και μια τιμητική Αναφορά.
Citroen-C3-2017-tsiro-640Πηγή: newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia