Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Γιαννάκης: «Να δουλέψουμε σκληρά για το καλό του Άρη»

Γιαννάκης: «Να δουλέψουμε σκληρά για το καλό του Άρη»

Στην Ίο βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης όπου παρακολούθησε από κοντά το τουρνουά 3on3 που πραγματοποιείται εκεί με την συμμετοχή των...



 Δημήτρη Διαμαντίδη, Δημήτρη Παπανικολάου, Θοδωρή Παπαλουκά, Μιχάλη Κακιούζη και άλλων αστέρων.

Ο «Δράκος», που τιμήθηκε από τους διοργανωτές του τουρνουά για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, ερωτηθείς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη ανέφερε στην ΕΡΤ: «Δεν θέλω να πω πολλά απλά το ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μπορούμε να φέρουμε ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Αυτό έχει αποδειχθεί στη διάρκεια του μπάσκετ, αυτό έχουν γνωρίσει οι Έλληνες φίλαθλοι από τη δική μου γενιά μέχρι και αυτή του Διαμαντίδη. Όταν είμαστε ενωμένοι δημιουργικά και δουλεύουμε σκληρά μπορούμε να ονειρευτούμε και να πετύχουμε πολλά».

Όταν δε ρωτήθηκε για τους λόγους που αποφάσισε να κάτσει στο πάγκο των «κίτρινων» είπε: «Νομίζω ότι θέλω να βοηθήσω παιδιά τα οποία θεωρούν ότι δεν μπορούν να πετύχουν ορισμένα πράγματα, να τους δώσω να καταλάβουν ότι μπορούν αρκεί να είμαστε ενωμένοι.

Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δουλέψουμε όλοι για το καλό αυτής της ομάδας, του Άρη, που έχει φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη κι ένωσε τους Έλληνες φιλάθλους. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου