Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

«Πρέπει να παίξουμε παιχνίδι κυριαρχίας»

«Πρέπει να παίξουμε παιχνίδι κυριαρχίας»

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Έστερσουντ, για τα πλέι οφ του Europa League. 



Ο Σέρβος επιθετικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει παιχνίδι κυριαρχίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


-Για το τι έχει αλλάξει στις πέντε μέρες παρουσίας του Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Εντελώς διαφορετικό στυλ προπόνησης. Υπάρχει περισσότερη δυναμική και ετοιμάζουμε το πλάνο για τον επόμενο αντίπαλο. Δεν χάνουμε χρόνο…».

-Για την Έστερσουντ και την πορεία της μέχρι τώρα:
«Είναι μια νέα ομάδα στον θεσμό. Τους έχουμε πάρει σοβαρά… Παίζει σωστά και οργανωμένα στην άμυνα. Κατάφερε να πιάσει στον ύπνο την Γαλατάσαραϊ. Εμείς αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σοβαρά. Έχουμε ποιότητα και δεν θέλουμε να τους δώσουμε πιθανότητες πρόκρισης».

-Για το που θα κριθεί η πρόκριση:
«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα από το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε παιχνίδι κυριαρχίας και να φανεί το που πηγαίνει το πράγμα από το πρώτο ματς».

-Για την ετοιμότητα της Έστερσουντ:
«Αυτό είναι ένα δεδομένο αλλά εμείς νιώθουμε καλά σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ετοιμότητας».

-Για το επίπεδο του Σκανδιναβικού ποδοσφαίρου και για την Έστερσουντ:
«Έχει αναπτυχθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Γίνονται καλές μάχες, δυνατές. Τα πρωταθλήματα αναπτύσσονται συνεχώς και αξίζουν τον σεβασμό μας. Όταν έπαιζα στην Σουηδία, η Έστερσουντ δεν ήταν στην πρώτη κατηγορία. Είδα το παιχνίδι τους με την Γαλατάσαραϊ. Είναι μια ομάδα που δίνει τις μάχες της, αλλά έχουμε προετοιμαστεί για να τους αντιμετωπίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου