Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ

Ξεκινά η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις 76 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στον ΑΔΜΗΕ στις 29 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία...



 μέχρι την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου για να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Η σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ (10Κ/2017) έχει ήδη εκδοθεί, ενώ τα ΦΕΚ της προκήρυξης έχουν καταχωριστεί και διατίθενται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 10Κ/2017, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ) της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 18ης Σεπτεμβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου