Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη του Πανσερραϊκού επί του Εργοτέλη στην πρεμιέρα

Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη του Πανσερραϊκού επί του Εργοτέλη στην πρεμιέρα

«Με το δεξί» μπήκε ο Πανσερραϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς νίκησε 2-0 στις Σέρρες τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 6ου ομίλου της διοργάνωσης.
 



Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στα «λιοντάρια» σημείωσαν οι Πόζογλου (38΄) και Γκούρτσας (48΄, πέναλτι).

Οι Κρήτες αγωνίζονταν από το 36ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πάτα, ο οποίος ανέτρεψε τον Γκούτσα που έφευγε τετ α τετ με τον Λαδά, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 80΄, όταν και ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιμίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να «ανοίξει το σκορ» στο 38΄ με εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, ενώ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 48΄, όταν ο Γκούρτσας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Λαδά. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο «παθών» που «έγραψε» το 2-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης):
Ρίστιτς, Τσελεπίδης (66΄ λ. τρ. Σιάκκας), Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσιμίκας, Τσαμούρης, Πόζογλου, Γκέκας (62΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρούτσης (74΄ Τζιτζικαλάκης), Γκούρτσας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας):
Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπούζας (67΄ Μαζουλουξής), Βογιατζής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (81΄ Ροβίθης), Μπουτσάκης (86΄ Ιατρούδης), Σταματάκος, Κάιπερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου