Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Μάθε παιδί μου ...motocross!

Μάθε παιδί μου ...motocross!

Και να που γίνονται και ευχάριστα πράγματα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο λόγος για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο εκμάθησης του αθλήματος motocross.


H Αθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας (AMOTOE), σε συνεργασία με την αντίστοιχη Γαλλική, διοργάνωσε το τετραήμερο 14-17 Σεπτεμβρίου εκπαιδευτικό σεμινάριο Motocross με προπονητή τον Loic Leonce. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε όλους τους αθλητές του Motocross και ο τόπος τέλεσης ήταν η πίστα Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας, ένας χώρος άριστα προετοιμασμένος από το αθλητικό σωματείο ΑΟΛΜΟ, το οποίο ανέλαβε και τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Οι δύο πρώτες μέρες αφιερώθηκαν στους αθλητές των κατηγοριών 65–85cc, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη θέληση για μάθηση, καθώς και τεράστια βελτίωση στις επιδόσεις τους. Αντίστοιχα το ίδιο συνέβη και με τους αθλητές των κατηγοριών ΜΧ1-ΜΧ2, που με τη σειρά τους έδειξαν τη θέληση που έχουν για μάθηση. Εμπλουτίζοντας ή/και αναθεωρώντας τις γνώσεις τους και εκτελώντας τις οδηγίες και υποδείξεις του προπονητή, κατάφεραν να βελτιώσουν κατά πολύ τις επιδόσεις τους.

Είναι κρίμα που το όλο γεγονός δεν δημοσιοποιήθηκε έγκαιρα, με αποτέλεσμα οπιο σύντομα γίνεται»..

Εμείς από την πλευρά μας, το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι η ανάγκη να καταλάβουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς τι σημαίνει ενημέρωση του κοινού, ειδικά όταν αυτή είναι έγκαιρη και απρόσκοπτη.




Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου