Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Ποδόσφαιρο: Συγκινητική πρωτοβουλία των παικτών της Εθνικής ομάδαςΤην οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, οι εγκαταστάσεις του οποίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές, με συνέπεια να καθίστανται ακατάλληλες... προς κατοίκηση, αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών.

Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν οι διεθνείς και εντάσσεται στην αναπτυγμένη και αδιάλειπτη κοινωνική δράση τους, έχει ως σκοπό την άμεση επαναλειτουργία της φιλόξενης, εδώ και 50 χρόνια, εστίας στην περιοχή του Νέου Βουτζά.

Ως εκ τούτου θα διατεθεί στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα το ποσόν που αντιστοιχεί στον πρώτο μισθό των παικτών για τους αγώνες της Εθνικής στο Nations League και το οποίο υπολογίζεται σε περίπου 50.000 ευρώ.

Να σημειωθεί επίσης ότι προσωπικά ο Βασίλης Τοροσίδης θα διαθέσει στο Λύρειο Ίδρυμα όλους τους μισθούς του από την Εθνική ως τη λήξη της προκριματικής φάσης του EURO 2020..

«Τέτοιες μέρες, δεν χωρούν πολλά λόγια. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί αποφασίσαμε να συνδράμουμε για να αποκτήσουν ορφανά παιδιά και πάλι τη στέγη τους», δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας.

«Το μόνο που θέλω να πω εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου είναι συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων που απ’ τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν τόσο άδικα στην Ανατολική Αττική. Πενθούμε κι εμείς μαζί τους», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia