Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Παναθηναϊκός – Τόμας: «Θέλω να κάνετε θόρυβο στο ΟΑΚΑ»

Παναθηναϊκός – Τόμας: «Θέλω να κάνετε θόρυβο στο ΟΑΚΑ» – video | Newsit.gr

Ο Ντεσόν Τόμας απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ζητώντας τους να κάνουν θόρυβο και...



να ενθουσιάζονται κάθε φορά που θα βρίσκονται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ντεσόν Τόμας, μίλησε μέσα από τον λογαριασμό της ομάδας στα social media, για το πόσο αναμένει την έναρξη της νέας χρονιάς, αλλά και να δει το ΟΑΚΑ γεμάτο με οπαδούς του Τριφυλλιού.

Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ έφτιαξε ένα video από τις ΗΠΑ, το οποίο και ανέβασε η ΚΑΕ στο twitter, όπου εκφράζει την επιθυμία του να δει τους φίλους της ομάδας να κάνουν θόρυβο, να ενθουσιάζονται και να διασκεδάζουν στα παιχνίδια των «πρασίνων».
Το μήνυμα του Τόμας στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

«Πως είστε φίλοι του Παναθηναϊκού; Είμαι ο Ντεσόν Τόμας και ήθελα να δω τι κάνετε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι κομμάτι μιας τόσο ιστορικής ομάδας, ενός κορυφαίου συλλόγου. Ανυπομονώ να εργαστώ σκληρά, με αφοσίωση, όπως κάνω πάντα. Το μήνυμα που θέλω να σας μεταφέρω είναι ότι θα ήθελα να σας δω να κάνετε θόρυβο και να ενθουσιάζεστε, να διασκεδάζετε και να απολαύσουμε αυτή τη σεζόν. Πάμε!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου