Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Έστειλε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ η ΕΠΟ

Έστειλε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ η ΕΠΟ

Συγχαρητήρια επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Champions League έστειλε, εκ μέρους της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Ε. Γραμμένος απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και τον πρόεδρό της κ. Ιβάν Σαββίδη.

«Κύριε Πρόεδρε,

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League.

Πέραν της πολλαπλής σημασίας που έχει για την ομάδα σας η διπλή επιτυχία επί του πρώτου αντιπάλου της, οφείλω να σημειώσω ότι οι διεθνείς επιτυχίες των ελληνικών ομάδων αποκτούν ιδιαίτερο αντίκτυπο και στην ευρύτερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ε. Γραμμένος
Πρόεδρος Ε.Ε. Ε.Π.Ο.»

Ευχές για πρόκριση και στο Europa League
Επ’ ευκαιρία των σημερινών επαναληπτικών αγώνων του Europa League, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με επιστολές του προέδρου της κ. Ε. Γραμμένου, εύχεται στους εκπροσώπους της χώρας μας στη διοργάνωση κάθε επιτυχία και πρόκριση στις επόμενες φάσεις, ώστε οι Έλληνες φίλαθλοι να απολαύσουν φέτος μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική χρονιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο να προβληθεί διεθνώς.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου