Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Super League

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Super League

Σε αδιέξοδο κατέληξε, όπως αναμενόταν άλλωστε, το διοικητικό συμβούλιο της Super League. Οι ΠΑΕ μέλη του συνεταιρισμού συνεχίζουν να μη βρίσκουν...



 τη «χρυσή τομή» στο ζήτημα της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, με αιχμή βεβαίως την αναδιάρθρωση και τη μείωση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, ενώ παράλληλα οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ εμμένουν στην αρχική τους θέση, ότι δεν θα υπογράψουν την προκήρυξη αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Προ αυτού του αδιεξόδου, η προγραμματισμένη κλήρωση του νέου πρωταθλήματος αναβάλλεται για την Πέμπτη 9/8, ενώ πλέον φαντάζει εντελώς απίθανο να αρχίσει η σεζόν στις 25 Αυγούστου.

Η αναλυτική ενημέρωση από τη Super League:


«Πριν την έναρξη των εργασιών του Δ.Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάθηκαν τόσο τραγικά στην καταστρεπτική πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την ανατολική Αττική.

Το σύνολο των ομάδων της Super League κινητοποιήθηκε άμεσα, σε ένα κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και προσέτρεξε ηθικά και υλικά στους πληγέντες. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί επίσης και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός φιλικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ των πυροπλήκτων.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της έγκρισης της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 για τις 9 Αυγούστου 2018».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου