Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Χωρίς Μπουρούση και Κατσίβελη η Εθνική στην Γερμανία



Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ κόντρα στην Γερμανία την Κυριακή (24/02), στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Στο ματς που κρίνει την πρωτιά του ομίλου, μετά την ήττα των «πάντσερ» από το Ισραήλ, η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί χωρίς τους Γιάννη Μπουρούση και Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο αρχηγός της Εθνικής αναμένεται να επιστρέψει στην Κίνα για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας του, ενώ ο Κατσίβελης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία τον είχε αφήσει εκτός 12αδας και στο ματς της Πέμπτης (21/02) απέναντι στην Γεωργία.

Την θέση του Μπουρούση στην 12αδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναμένεται να πάρει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ η απουσία του έμπειρου σέντερ σημαίνει ότι θα μεγαλώσει ο ρόλος των Βαγγέλη Μαργαρίτη, Δημήτρη Μαυροειδή και Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Ο Θανάσης Σκουρτοπουλος θα έχει στην διάθεσή του τους εξής παίκτες: Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Γκίκας, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Μαυροειδής, Χρήστος Σαλούστρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου