Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Europa League: Οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα το μεσημέρι της Παρασκευής



Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/02) η φάση των «32» του Europa League και, πλέον, είναι γνωστές οι 16 ομάδες που το μεσημέρι της Παρασκευής...



 (22/02) θα μπουν στην κληρωτίδα.

Ο πιο «ηχηρός» αποκλεισμός ήταν της Μπέτις από την Ρεν, με τους Γάλλους να επικρατούν στην Ανδαλουσία με 3-1 και να προκρίνονται πανηγυρικά (το πρώτο ματς είχε τελειώσει ισόπαλο, 3-3), ενώ στην «Μπάι Αρένα» η Κρασνοντάρ με το 1-1 κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, πήρε το «εισιτήριο» (0-0 το πρώτο ματς στην Ρωσία).

Τα φαβορί, λοιπόν, προκρίθηκαν εύκολα ή, δύσκολα και στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν (14:00) δεν θα βρίσκεται ελληνική ομάδα, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ντιναμό Κιέβου.

Οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι: Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Νάπολι, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σάλτσμπουργκ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Άρσεναλ, Σλάβια Πράγας, Κρασνοντάρ, Ρεν, Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Τσέλσι, Ίντερ.
Στην κλήρωση των «16» δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Μαρτίου, ενώ στις 15/03 θα γίνουν οι κληρώσεις για τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Οι αγώνες των «8» είναι προγραμματισμένοι για τις 11/04 και 18/04, ενώ αυτοί της ημιτελικής σειράς στις 2 και 9 Μαΐου.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου