Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Τσάμπιονς Λιγκ: Aλμα της Ατλέτικο, «εφτάψυχη» η Σίτι

21spain_soccer

Συναρπαστικά παιχνίδια πρόσφερε η χθεσινή ημέρα στους αγώνες της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 2-0 τη Γιουβέντους, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι...



 επικράτησε με 3-2 της Σάλκε εκτός έδρας, σε αγώνα που είχε ανατροπή στην ανατροπή. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν πιο δραστήρια στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία φαινόταν πιο συμβιβασμένη με ένα 0-0, έχοντας σε μέτρια βραδιά τον Μιραλέμ Πιάνιτς που ήταν άρρωστος τις προηγούμενες ημέρες. Οι «ροχιμπλάνκος» βρήκαν δίχτυα στο 70΄ με τον Αλβαρο Μοράτα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά μέσω VAR για επιθετικό φάουλ στον αρχηγό της Γιούβε Τζόρτζιο Κιελίνι (ενώ στο α΄ μέρος το VAR ακύρωσε, σωστά, πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής στον Kόστα). Στο 78΄, η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με γκολ του κεντρικού της αμυντικού, Χοσέ Μαρία Χιμένεζ που βρήκε δίχτυα από κοντινή απόσταση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 83΄ ο αρχηγός της Ατλέτικο Ντιέγκο Γοδίν σκόραρε για το 2-0 δίνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους γηπεδούχους.

Ατλέτικο: Ομπλακ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Τομάς (61΄ Λεμάρ), Ρόντρι, Κόκε (67΄ Κορέα), Σαούλ, Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα (58΄ Μοράτα).
Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Ματουιντί (84΄ Κανσέλο), Πιάνιτς (72΄ Τσαν), Μπεντακούρ, Ντιμπάλα (80΄ Μπερναντέσκι), Μάντζουκιτς, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, Σάλκε και Μάντσεστερ Σίτι πρόσφεραν όμορφο θέαμα. Το προβάδισμα της Μάντσεστερ Σίτι με γκολ από τον Αγουέρο στο 18΄ έλαβε απάντηση από δύο τέρματα του Μπενταλέμπ στο 38΄ και στο 43΄, αμφότερα προερχόμενα από χτυπήματα πέναλτι. Η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε, η Σάλκε άντεξε, όμως η είσοδος του Σανέ έφερε την ισοφάριση έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 2-2 σημειώθηκε τη στιγμή που η Σίτι έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Οταμέντι, ενώ ο Στέρλινγκ στο 90΄ έδωσε τη νίκη στους «πολίτες».

Σάλκε: Φέρμαν, Μακ Κένι (67΄ Σκρίμπσκι), Μεντίλ (65΄ Μπουργκστάλερ), Νάστασιτς, Ουτ, Σερντάρ, Μπενταλέμπ, Καλιγκιούρι, Οτσίπκα, Σανέ, Μπρούμα.
Μάντσεστερ ΣIτι: Εντερσον, Γουόκερ, Στέρλινγκ, Γκουντογκάν, Αγουέρο (78΄ Σανέ), Λαπόρτ, Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα (70΄ Κομπανί), Φερναντίνιο, Οταμέντι, Ντεμπρόινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου