Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Νίκησε, αλλά δεν έπεισε ο Ολυμπιακός (76-67 τον Άρη)



Παρά τα πολλά λάθη που έκανε (18) ο Ολυμπιακός επικράτησε 76-67 του Άρη στο ΣΕΦ, στο τελευταίο ματς της 17ης αγωνιστικής της Α1.


Τέσσερις ημέρες (8/03) πριν τον καθοριστικό εκτός έδρας αγώνα με την Μπουντούτσνοστ στην Euroleague, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους, αν και κάποια στιγμή στην 3η περίοδο βρέθηκαν ακόμη και στο +16 (65-49).

Ο Μπλατ ουσιαστικά ξεκούρασε τον Βασίλη Σπανούλη (έπαιξε μόλις 4:27΄΄), δεν έβαλε καθόλου τον Μπόγρη, ενώ εκτός 12άδας έμεινε την τελευταία στιγμή ο Τίμα, λόγω προσωπικού του προβλήματος (στην θέση του χρησιμοποιήθηκε ο Αγραβάνης).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού «μοίρασε» τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με τον Γουέμπερ να παίζει περισσότερο (περίπου 31 λεπτά) και τον ΛεΝτέι λιγότερο (περίπου 7 λεπτά), θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διατηρήσει «φρέσκια» την ομάδα του ενόψει του αγώνα με την ομάδα από το Μαυροβούνιο.

Παρότι βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 16 πόντους στην 3η περίοδο, ο Άρης δεν τα παράτασε. Η ομάδα του Καστρίτη μείωσε στο -4 (69-65) περίπου 3 λεπτά πριν το φινάλε, ωστόσο, ένα «τρίποντο» του Τουπάν (πρώτος σκόρερ με 17 πόντους) ουσιαστικά ξεκαθάρισε τα πράγματα και οι Πειραιώτες έφτασαν έστω και αγχωτικά στην 16η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης υποχρεώθηκε στην 11η ήττα του.

Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μποχωρίδης με 13 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου