Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΧΑΛΚΙΔΑ: Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το θαλασσινό καρναβάλι

ΧΑΛΚΙΔΑ: Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το θαλασσινό καρναβάλι

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση ανακοινώθηκαν, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, από τον Δήμο Χαλκιδέων, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν...



 τοΣαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου, λόγω της διεξαγωγής του θαλασσινού καρναβαλιού στην πόλη

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Α. Σάββατο 9 Μαρτίου

1. Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων από ώρα 15:00 εκατέρωθεν στις οδούς Μιαούλη (από το ύψος της οδού Αποστόλη), Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου , Αγ. Γοβιού .

2. Απαγόρευση στάθμευσης στις οδούς Μιαούλη (από το ύψος της οδού Αποστόλη) , Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου (έως την διασταύρωση με τον οδό Κριεζώτου), από ώρα 12:00 έως 17:00 .

3. Ολική Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Μιαούλη , Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου από ώρα 15:00 και στην Αγ. Γοβιού από ώρα 16:00 και έως το πέρας της παρέλασης των καρναβαλιστών (υπολογίζεται περίπου στις 18:00).

4. Ολική Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αβάντων έως Ιατρίδου από ώρα 18:00 έως περίπου τις 23:30. Ουσιαστικά πρόκειται για την πεζοδρόμηση της Αβάντων από το ύψος Αβάντων και Βύρωνος( με εκτροπή οχημάτων στην οδό Κουκούλη προς Νεοφύτου) . Επιτρέπετε η διέλευση των οχημάτων από τις καθέτους στην Αβάντων.



Β. Κυριακή 10 Μαρτίου

1. Δημιουργία δακτυλίου απαγόρευσης κυκλοφορίας , από ώρα 17:00 που περικλείεται από τις οδούς : Κώτσου , Παπαναστασίου, Νεοφύτου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, και Αγ. Γοβιού, εκτός από Ταξί , οχήματα ασφαλείας , οχήματα έκτακτης ανάγκης, οχήματα καθαριότητας Δήμου Χαλκιδέων , ταξί και Αστικά.

2. Από τις ανωτέρω αναφερόμενες οδούς απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς : Κώτσου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, και Αγ. Γοβιού.

3. Απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Λιάσκα και Παπαστρατή ( στην οδό Παπαστρατή επιτρέπεται η διέλευση έως τα γήπεδα του Βούρκου που χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης)

4. Παλαιά Γέφυρα: Διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 17:30 και ταυτόχρονος αποκλεισμός με κιγκλιδώματα του Πεζοδρομίου της Βόρειας πλευράς της . Από την ώρα αυτή και μετά στην γέφυρα θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο διέλευση πεζών.

5. ΚΑΝΗΘΟΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από ώρα 17:30 στις οδούς :

Α) Μονοδρόμηση της Οδού Μακαρίου μόνο ταξί με κατεύθυνση από Παλαιά Γέφυρα έως Αριστοτέλους )

Β) Αριστοτέλους μονοδρόμηση με κατεύθυνση από Μακαρίου έως Λουκιανού Καρώνη , για όλα τα οχήματα

Γ) Μονοδρόμηση Λεωφ. Καραμανλή από παλαιά Γέφυρα έως Διασταύρωση με Νικοδήμου με κατεύθυνση προς Ριτσώνα . Σημείωση κατά το διάστημα αυτό θα δέχεται ροές από τις οδούς Θηβών και Λουκιανού Καρώνη.

Δ) Θηβών ( από το ύψος της Νικοδήμου)

Σημείωση: Η ροή των οχημάτων από Κάνηθο θα πρέπει να γίνεται μέσω Γλύφας και Υψηλής Γέφυρας

Θέσεις Στάθμευσης:


ΚΑΝΗΘΟΣ: Κλειστό Κανήθου και περιμετρικά των οδών αυτού, Ιχθυόσκαλα, οδός Μακαρίου μέχρι ροδιές, σταθμός ΟΣΕ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έναντι διοικητηρίου και περιμετρικά των οδών αυτού προς εγκαταστάσεις τέννις, Ορ. Μακρή, ΚΤΕΛ, Πάρκο Λαού, Κολυμβητήριο, Πάρκο Βούρκου και ποδηλατόδρομο προς καρνάγια, γήπεδα Βούρκου.

Τουριστικά Λεωφορεία : Σε χώρο που θα υποδείξει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, μετά την αποβίβαση / επιβίβαση των επιβατών σε καθορισμένο σημείο.




Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου