Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωσε Νούνες και Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός



Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε την Τρίτη (23/07) ο Παναθηναϊκός.


Παίκτες του «τριφυλλιού»... και με τη βούλα είναι, ο Ζοάο Νούνες και ο Γκαϊάς Ζαχίντ, οι οποίοι αφού πέρασαν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις εν συνεχεία μετέβησαν στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λέχια Γκντανσκ είναι τριετούς διάρκειας, ενώ ο Νορβηγός μέσος αποκτήθηκε για έναν χρόνο ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, με τους «πράσινους» να διατηρούν το δικαίωμα της αγοράς του το καλοκαίρι του 2020.

Η ανακοίνωση για τον Νούνες:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Ζοάο Ανοσέτο Γκραντέλα Νούνες. Ο Νούνες υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας», ενώ ακολούθησε αυτή του Ζαχίντ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό του του ποδοσφαιριστή Γκαϊάς Ζαχίντ, ως δανεικού από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί δικαίωμα αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νούνιες τόνισε πως επιθυμία του είναι να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να ξαναβρεθεί σε μεγάλες στιγμές. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Ζοάο Νούνες είναι επαγγελματίας, δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε προπονήσεις και αγώνες και σκοπεύει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει το σύλλογο.»


Ο Ζαχίντ υποστήριξε: «Είναι τιμή για μένα που θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε υψηλότερο επίπεδο με μια ομάδα που έχει πάντοτε υψηλούς στόχους. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, γιατί η θέση του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι πάντοτε στην κορυφή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου