Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Αιφνιδιαστικό διαζύγιο της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Ντούσαν Σάκοτα



Αιφνιδιαστικό διαζύγιο προέκυψε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον αρχηγό της, Ντούσαν Σάκοτα, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, ύστερα από συνεργασία πέντε ετών.


Ο διεθνής 33χρονος φόργουορντ θα αναζητήσει, κατά πάσα πιθανότητα, στο εξωτερικό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει πρόταση από την Ισπανία.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει, μεταξύ άλλων:


«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι σήμερα (26/07) αποφασίστηκε "κοινή συναινέσει" η διακοπή της συνεργασίας της με τον Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της "Βασίλισσας" συνέδεσε την πενταετή επαγγελματική παρουσία του στη «Βασίλισσα» με τα τρία (τελευταία) τρόπαια της σύγχρονης ιστορίας της και ως εκ τούτου, το όνομά του καταγράφεται με χρυσά γράμματα στη Βίβλο των επιτυχιών της».

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος και ο αθλητής, προέβησαν σε δηλώσεις. Ο κ. Αγγελόπουλος επισήμανε: «Ο Ντούσαν ήταν και παραμένει εμβληματική φυσιογνωμία για το σύλλογο. Η συγκυρία επιβάλλει το τέλος μιας συνεργασίας, αλλά όχι το τέλος της σχέσης του με τη "Βασίλισσα". Οι πόρτες της ΑΕΚ παραμένουν ορθάνοικτες για εκείνον, όποτε κι όταν αποφασίσει να επιστρέψει στο σπίτι του».

Ο Σάκοτα, από την πλευρά του, υπογράμμισε: «’Ολα τα όμορφα κάποια στιγμή τελειώνουν. Κάπως έτσι τελειώνει αλλά προσωρινά και η όμορφη διαδρομή μου στην ΑΕΚ. Θεωρώ, ότι έφτασε η ώρα να δώσω χώρο στη νέα γενιά, εκεί όπου θα στηριχτεί η νέα ΑΕΚ, έτσι όπως σχεδιάζεται από τον προπονητή της και συνιστά φιλοσοφία και της διοίκησης».

Και πρόσθεσε: «Είναι μία δύσκολη συναισθηματικά ημέρα για μένα. Με δυσκολία προσπαθώ να εκφράσω αυτά, που νιώθω, αν και όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και τι πρεσβεύω [...] Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες και κυρίως τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ, ότι μια ημέρα θα επιστρέψω. Η ΑΕΚ, στην οποία ο Θεός με αξίωσε να σηκώσω μαζί της ως αρχηγός της επαγγελματικής ομάδας τρία τρόπαια, βρίσκεται μέσα στην καρδιά μου. Τι λέω; Είναι η ίδια η καρδιά μου. Εις το επανιδείν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου