Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Παναθηναϊκός: Ο ατζέντης του Χεζόνια «στέλνει» τον Ενές Καντέρ στο «τριφύλλι»



Ο Ενές Καντέρ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του, κάποια στιγμή να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τώρα όμως, μια ανάρτηση...

στα social media “μεταφράζει” μια ατάκα του Τούρκου σέντερ, ως… άφιξη στο “τριφύλλι”

Ο Ενές Φρίντομ Καντέρ σε δηλώσεις του τόνισε πως επιθυμεί να επισκεφτεί την Ελλάδα, ώστε να έχει συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσφυγικό, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας.

«Τώρα που έχω το αμερικανικό διαβατήριο μου σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα με την ελπίδα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις των Τούρκων προσφύγων. Ανάλογα με το πώς θα πάει η κουβέντα μας αυτή θα του μιλήσω και για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ επαγγελματικά στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο ΝΒΑer.

Ο ατζέντης του Μάριο Χεζόνια, Κρις Χιλ “μετέφρασε” τις συγκεκριμένες δηλώσεις, κάνοντας λόγο για μεταγραφή του Τούρκου σέντερ στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «… που σημαίνει στον Παναθηναϊκό»

Να αναφέρουμε πως ο Ενές Καντέρ είχε παίξει ρόλο στην άφιξη του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ στη συνέχεια είχε εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα των «πράσινων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου