Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Super League 2: «Βόμβα» με Κάπελ ο Ηρόδοτος



Ο Ηρόδοτος είναι έτοιμος να «πυροδοτήσει» την «βόμβα» που ακούει στ΄ όνομα, Ντιέγκο Κάπελ και από σήμερα ο άλλοτε παίκτης της Σεβίλλης...

ανήκει στο δυναμικό της κρητικής ομάδας την οποία θα ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο 33χρονος, πρώην Ισπανός διεθνής, μεσοεπιθετικός εκτός από την φανέλα των Ανδαλουσιάνων έχει αγωνιστεί ακόμη και στις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τζένοα, Άντερλεχτ, ενώ ως μέλος της ισπανικής ομάδας πανηγύρισε την κατάκτηση δύο τίτλων Europa League.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπιρκιρκάρα της Μάλτας από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 κι έκτοτε δεν είχε υπογράψει αλλού.

Η ανακοίνωση του συλλόγου του Ηρακλείου αναφέρει: «Μια μεταγραφή που ταράζει τα ποδοσφαιρικά λιμνάζοντα ύδατα της χώρας, καταφθάνει απόψε στο Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» για τον Ηρόδοτο!

Ο λόγος για τον γνωστό Ισπανό ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Κάπελ ο οποίος μάλιστα είναι κάτοχος UEFA (δυο φορές), Copa Del Rey και Ισπανικού Σούπερ Καπ! Έχει αγωνιστεί για χρόνια στην ομάδα της Σεβίλλης, στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, τη Τζένοα, την Άντερλεχτ και άλλες. Ο Ντιέγκο Κάπελ θα βρίσκεται στο Ηράκλειο απόψε στις 21:00!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου