Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ 2-0



Επιβλητική εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά καθώς επικράτησε με 2-0 σετ του Άλεξ Ντε Μινόρ και… ραντεβού με Αλκαράθ στους 16 του Miami Open.


O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Άλεξ Ντε Μινόρ επικράτησε με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Miami Open, όπου εκεί θα βρει απέναντι του τον 18χρονο Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ.

Αυτή ήταν η 8η νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις του Τσιτσιπά με τον 23χρονο Ντε Μινόρ στο tουr και ήρθε πέρα για πέρα δίκαια. Ο Τσιτσιπάς επέβαλε το παιχνίδι του, σε ελάχιστες περιπτώσεις βρέθηκε σε δύσκολη θέση και εξασφάλισε την πρόκριση σε 90 λεπτά.

Ο αγώνας

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο και για τους δύο τενίστες με τον Τσιτσιπά να επιλέγει στην αρχή της τακτικής του να ανεβαίνει στο φιλέ. Ο Τσιτσιπάς κρατούσε με άνεση το σερβίς του, αλλά από την άλλη σπαταλούσε ευκαιρίες για μπορέσει να πάρει πιο γρήγορα και εύκολα το σετ. Στο τέταρτο γκέιμ ο Στέφανος είχε κερδίσει διπλό μπρέικ πόιντ, όμως ο Άλεξ Ντε Μινόρ κατάφερε να φέρει το ματς σε 2-2 γκέιμ. Ετσι χωρίς κάτι αξιοσημείωτο το σετ έφθασε στο 5-4 και τον Αυστραλό να σερβίρει. Στο κρίσιμο σημείο ο Τσιτσιπάς βρήκε δύο set point, έχασε το πρώτο, αλλά μετά πέτυχε το μπρέικ και κατάφερε να κάνει το 6-4, κάνοντας το 1-0 στα σετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου