Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Πάλη: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πάλης η Πρεβολαράκη



Με δεύτερο χρυσό μετάλλιο "φλερτάρει" η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης, που διεξάγεται στην Ουγγαρία.


Την αρχή έκανε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης και τον ίδιο στόχο έχει πλέον η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία πήρε το "εισιτήριο" για τον τελικό της κατηγορίας των 53 κιλών της διοργάνωσης. Ανατρέποντας όλα όλα τα προγνωστικά μέτρησε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Στον πρώτο της αγώνα αντιμετώπισε την Τατιάνα Ντεμπιέν από τη Γαλλία, φτάνοντας στη νίκη με 3-1. Στη συνέχεια τέθηκε απέναντι στη Μολδαβή Ιουλία Λέορντα, η οποία μάλιστα μπήκε στο τουρνουά με τον τίτλο του φαβορί για το χρυσό.

Εκεί η Πρεβολαράκη τα έδωσε όλα και μετά το 3-3 με μία πτώση έδωσε τέλος στο ματς, παίρνοντας το "εισιτήριο" για τους ημιτελικούς.

Στο ματς που την έστειλε στον τελικό κυριάρχησε απόλυτα. Απέναντι στην Ζεϊνέπ Γετγκίλ από την Τουρκία δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της από την αρχή και κατάφερε με πτώση να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση.

Το βράδυ της Παρασκευής (1/04), στη μάχη για το χρυσό μετάλλιο θ΄ αντιμετωπίσει την 21χρονη Έμα Γιόνα Ντενίς Μάλμγκρεν από την Σουηδία με στόχο να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου