Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ο Παναθηναϊκός άναψε «πράσινο» για την Διπλή Ανάπλαση



Ιστορικό «ναι» από τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις εκλογές για την Διπλή Ανάπλαση και την κατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων στον Βοτανικό.
 

Οι φίλοι του «τριφυλλιού», όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Πέμπτης, με ποσοστό 68.7% επί των έγκυρων ψηφοδελτίων έδωσαν την συγκατάθεσή τους στην υπογραφή των συμβάσεων και άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο για την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Συγκεκριμένα σε 2994 ψηφοδέλτια, είχαμε: 2051 υπέρ, 934 κατά, πέντε λευκά και 4 άκυρα.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε:

«Απόψε γράφτηκε ιστορία. Πιστέψαμε στη Διπλή Ανάπλαση. Τόσο πολύ που για να γίνει πραγματικότητα κάναμε όσα μπορούσαμε και ακόμα περισσότερα. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού δικαίωσε την προσπάθειά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.
Ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσήλωση, ώστε να τηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας. Από εδώ και εμπρός, Παναθηναϊκοί Αθηναίοι αξίζει να είναι μόνο υπερήφανοι. 
Το μέλλον ανήκει στον Παναθηναϊκό, το μέλλον ανήκει στην Αθήνα». 

 


Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, είπε:

« Ήταν μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τα μέλη του Παναθηναϊκού ψήφισαν σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι σεβαστό. Είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η αυριανή μέρα πρέπει να μας βρει όλους αγαπημένους και ενωμένους για έναν δυνατό Παναθηναϊκό, όπως αξίζει στον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα σε εμάς πέφτει όλο το βάρος ώστε όλα αυτά που υπάρχουν στις συμβάσεις να αποτυπωθούν σε μεγάλα γήπεδα όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες προδιαγραφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου