Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

«Χαμός» για τον ορισμό Σιδηρόπουλου, ξένος διαιτητής ή αναβολή στο αθηναϊκό ντέρμπι



Η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και όχι κάποιον ξένο διαιτητή όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια...

στο ελληνικό πρωτάθλημα, έφερε έντονες αντιδράσεις στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση της ομοσπονδίας να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Έλληνα διαιτητή με ξένο ενώ αυτή την στιγμή ο αγώνας είναι στον... αέρα, καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα βρεθεί ρέφερι που να μπορεί να έρθει στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Κατά την διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής όλες οι μεγάλες ομάδες εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την απόφαση του αρχιδιαιτητή, Στίβεν Μπένετ να ορίσει τον Σιδηρόπουλο και συμφώνησαν από εδώ και στο εξής να σφυρίζουν τα ντέρμπι αποκλειστικά διαιτητές από το εξωτερικό.

Η AEK τόνισε πως ήταν υπέρ του ορισμού ξένου διαιτητή στο αθηναϊκό ντέρμπι και το διατράνωσε αυτό και στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει να αντιδρά από το βράδυ της Τετάρτης και εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως «αιφνιδιαστικές αλλαγές και επιλογές, όπως αυτή του ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, δίνουν τροφή στην καχυποψία και στην παθογένεια».

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε στη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, πως «τίναξες το πρωτάθλημα στον αέρα». Ο Μπαλτάκος από την πλευρά του, με ανακοίνωσή του δήλωσε πως δεν γνώριζε για τον ορισμό Σιδηρόπουλου κι έριξε την ευθύνη στην ΚΕΔ.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ήταν κι αυτός κάθετος. «Είναι γνωστό και δεν αλλάζει, εμείς σαν ΠΑΟΚ και ο κ. Σαββίδης έχουμε γνωστοποιήσει ότι είμαστε υπέρ των ξένων διαιτητών σε όλα τα ντέρμπι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου