Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Κουρεμένο» αλλά παρόν και φέτος το Ράλι Ακρόπολις!


Παρά τις τραγικές οικονομικές συνθήκες, τα μνημόνια και την ανεργία που καλπάζει, ο «εθνικός» μας αγώνας, το Ράλι Ακρόπολις, θα διεξαχθεί κανονικά και φέτος, με τις κορυφαίες ομάδες και οδηγούς του WRC να δίνουν το παρών.

Ο σκληρότερος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, έκτος στο φετινό καλεντάρι, θα διεξαχθεί από 31 Μαΐου έως τις 2 Απριλίου.
Προκειμένου να μειωθεί το κόστος, τόσο τα χιλιόμετρα όσο και η διάρκεια θα είναι σημαντικά μειωμένα, με τα περισσότερα χρήματα (περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ) να καλύπτονται από τους μεγάλους χορηγούς του αγώνα.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, η πόλη του Λουτρακίου θα φιλοξενήσει τον αγώνα. Την Τετάρτη και Πέμπτη (29-30/5), τα πληρώματα θα κάνουν τις αναγνωρίσεις και μια μέρα μετά θα πραγματοποιηθεί η κατατακτήρια ειδική διαδρομή. Την ίδια μέρα, στις 17:00 θα τελεστεί η εκκίνηση από το Ζάππειο Μέγαρο, αμέσως μετά η πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα μήκους 47 χιλιομέτρων και το βράδυ μια ακόμα ε.δ. μήκους 26 χλμ.
Το Σάββατο ο αγώνας πηγαίνει στην Πελοπόννησο (Μυκήνες, Γυμνό, Κεφαλάρι, Ζήρια) και την Κυριακή επιστρέφει στο Λουτράκι και στα Πίσια. Συνολικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 ειδικές διαδρομές, 306,53 αγωνιστικά χιλιόμετρα και συνολικά 1.052,50 χλμ.

leaks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου