Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Διευθυντής Νοσοκομείου σε ρόλο οδηγού ασθενοφόρου

Καθήκοντα πληρώματος ασθενοφόρου (και προς τιμήν τους) αναγκάστηκαν να αναλάβουν ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Σάμου κ. Μιχάλης Καραβασίλης, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δεληγιάννης και ο ειδικευόμενος γιατρός κ. Μπάρλας, όταν...


 παρουσιάστηκε η ανάγκη άμεσης διακομιδής ενός ασθενούς από την πόλη της Σάμου τη στιγμή που ο μοναδικός οδηγός βάρδιας βρισκόταν περί τα 60 χιλιόμετρα μακριά από το νοσοκομείο!

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόβλημα του ΕΚΑΒ της περιοχής είναι εξαιρετικά σοβαρό καθώς, πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε να λειτουργεί με εννέα άτομα, κατέληξε να λειτουργεί με έξι αφού αυτοί που συνταξιοδοτήθηκαν δεν αντικαταστάθηκαν από άλλους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όλη η δυτική Σάμος κατά περίπτωση να εξυπηρετείται από ένα ασθενοφόρο όλο το 24ωρο κάποια δε κομμάτια της περιοχής να μένουν συχνά και τελείως ακάλυπτα. 

Από την πλευρά της διοίκησης κάθε επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο για εξεύρεση λύσης μέχρι τώρα έχει πέσει στο κενό αφού η απάντηση δεν ήταν άλλη από το «σας καταννοούμε αλλά δεν υπάρχει σεντς…» 
Και όλα αυτά γίνονται σε μια περίοδο που μάλλον δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως …τουριστική, οπότε ουδείς γνωρίζει τι διάσταση θα πάρει το πρόβλημα σε λίγους μήνες…


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου