Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τέλος εποχής! Ο Παναθηναϊκός φεύγει από την Παιανία! Αγόρασε το Απήλιον ο Αλαφούζος



Μετά από 32 ολόκληρα χρόνια και αφού συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ο Παναθηναϊκόςθα προπονείται πλέον στο Κορωπί και στις εγκαταστάσεις του «Απήλιον».


Ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει την Παιανία μετά την οριστική και ολική ρήξη ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Ο «καπετάνιος», σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού» Χρήστο Παναγόπουλο, επέμεινε στο ενοίκιο των 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο και την προκαταβολή ύψους 500.000€.
Το ποσό αυτό είχαν συμφωνήσει την περασμένη Παρασκευή οι δυο πλευρές, αλλά η «πράσινη» ΠΑΕ δε μπορούσε να αντεπεξέλθει λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν θα έκανε πίσω και δε θα παραχωρούσε τις εγκαταστάσεις χωρίς προκαταβολή και εγγυήσεις.

Έτσι, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να εγκαταλείψει, μετά από 32 χρόνια, την Παιανία. Και τα ξημερώματα της Τρίτης (στη 01:15 έπεσαν οι υπόγραφες) ο Γιάννης Αλαφούζος συμφώνησε με τον Κώστα Τσακίρη για την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον» στο Κορωπί έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ολική ρήξη με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να... ξεσπιτωθεί και να πάει στο Κορωπί και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο Απήλιον! Βάσει της συμφωνίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, η αποπληρωθεί θα γίνει σε δόσεις και στον Παναθηναϊκό θα δοθεί μια επιπλέον έκταση 50 στρεμμάτων γύρω από τις εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου