Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Cosmote: Ρίχνει 4G σε 40 περιοχές της χώρας

Cosmote: Ρίχνει 4G σε 40 περιοχές της χώρας

Στο 80% της Αθήνας και στο 90% της Θεσσαλονίκης η πληθυσμιακή κάλυψη




Σε 40 περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας εξαπλώνεται το δίκτυο 4G της Cosmote, το οποίο ήδη καλύπτει πληθυσμιακά το 80% της Αθήνας και το 90% της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.


Όπως αναφέρει, λίγους μήνες μετά την εμπορική διάθεση του δικτύου 4G, σειρά παίρνουν οι πελάτες της εταιρείας σε Πάτρα, Καλαμάτα, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά, Γιάννινα, Σέρρες, Κομοτηνή, Ρόδο και Ναύπλιο, καθώς και Μύκονο, Ζάκυνθο, Σπέτσες, Ελαφόνησο, Μονεμβασιά, Λουτράκι, Γαλαξίδι, Βόρεια Κασσάνδρα, Αράχοβα, Δελφούς, Καρπενήσι, Λίμνη Πλαστήρα, Τσαγκαράδα, Νυμφαίο, και αλλού. «Η σταδιακή ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται και σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε ακόμη περισσότερες περιοχές της χώρας» σημειώνει η εταιρεία.


Το δίκτυο 4G επιτρέπει υψηλότερες ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων. «Οι ταχύτητες είναι τέτοιες, που οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μια ταινία HD, κατά μέσο όρο, σε 2-3 λεπτά» καταλήγει η εταιρεία.




tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου