Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Δεύτερος κρίσιμος τελικός για τα πλέι οφ της Α1



Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον δεύτερο τελικό της Α1, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ



Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ανήκει στο παρελθόν και το γνωρίζουν καλά τόσο ο Ολυμπιακός όσο και οι «πράσινοι». Η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, όπου πλέον οι γηπεδούχοι θα έχουν το άγχος της επιβαλλόμενης νίκης και οι φιλοξενούμενοι όμως το βάρος της απαραίτητης ανατροπής. 

Ο δεύτερος τελικός των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ απόψε (21:00), οδηγοί τους δύο «μονομάχους» χωρίς ανάσα σε ένα ματς ικανό να κρίνει πολλά. Ποιος θα είναι ο πιο ψύχραιμος, ποιος θα είναι ο πιο καλά προετοιμασμένος...
Το σίγουρα είναι ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αρχικά γιατί η ομάδα του Μπαρτζώκα θα είναι πλέον υποψιασμένοι και γιατί θα έχει στη διαθεσή της τον Λο, που αν και ήταν στη 12άδα (για ψυχολογικούς λόγους) δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο.
Από την άλλη ο Αργύρης Πεδουλάκης θα ζητήσει πολλά κοινά πράγματα με την αναμέτρηση του ΣΕΦ, όπως συγκέμντρωση, υπομονή και Λάσμε, Γκιστ να κάνουν το «πράσινο» παιχνίδι, ωστό πρέπει με τη σειρά του να καλύψει κενά, γιατί ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα είναι τόσο άστοχος για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Στα αγωνιστικά από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στη προπόνηση του Σαββάτου (8/6), ενώ προσπάθησε να "προσγειώσει" τους παίκτες του και να τους κάνει να ξεχάσουν τα του ΣΕΦ.
Ο Γιώργος Μπαρτζωκας από την άλλη είδε τον Έισι Λο να βγάζει μέρος της προπόνησης και αναμένεται να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής, αφού κρίνεται ελαφρώς πιο έτοιμος από το παιχνίδι της Παρασκευής (7/6).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου