Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία αστυνομικού σε χωράφι - Χαροπαλεύει η κουνιάδα του!



Το στυγερό έγκλημα έγινε στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας - Οαστυνομικός βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος - Λίγα μέτρα από το άψυχο σώμα του, η κουνιάδα του που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Σάλος από ανώνυμη καταγγελία που εξετάζει η αστυνομία...


Ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε δολοφονημένος αργά χθες το βράδυ (12-06-2013) από κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, ο 37χρονος αστυνομικός που καταγόταν από την Κόνιτσα πυροβολήθηκε σε χωράφι της οικογένειας, ενώ ο δράστης ή οι δράστες χτύπησαν και την κουνιάδα του η οποία μεταφέρηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε γίνει και παλιότερα επίθεση δολοφονίας εναντίον του, ενώ πριν λίγους μήνες είχε φύγει από τη ζωή και η γυναίκα του. Η αστυνομία εξετάζει κάθε ενδεχόμενο για την άγρια δολοφονία του αστυνομικού και ευελπιστεί να συνέλθει γρήγορα η κουνιάδα του και με την κατάθεσή της, να ρίξει φως στα αίτια του στυγερού εγκλήματος...

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, η αστυνομία εξετάζει ανώνυμη καταγγελία η οποία έφτασε στην αστυνομία της Θεσπρωτίας για την άγρια δολοφονία του συνοριοφύλακα. Η καταγγελία θέλει τον αστυνομικός που έχασε την γυναίκα του τον Οκτώβριο του 2012, να είχε συνάψει σχέση με την κουνιάδα του.

Για το λόγο αυτό αναμένεται να δώσουν κατάθεση ο κωφάλαλος άνδρας της κουνιάδας και η πεθερά του άτυχου 37χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου