Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ένα παλάτι σε ρόδες...



Είναι μια εναλλακτική πρόταση τουρισμού και διακοπών. Εδώ και δεκαετίες οι διακοπές με αυτοκινούμενο ή τροχόσπιτο είναι ένας τρόπος τουρισμού...


σαφώς φτηνότερος σε σχέση με την ενοικίαση δωματίου ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων σε σχέση με το “συμβατικό” τρόπο διακοπών. Μπορεί κανείς να πάει όπου θέλει, όποτε θέλει, να μεταφέρει μαζί του ό,τι κρίνει απαραίτητο για τη διαμονή του και εν τέλει να μετακινείται μαζί με το “σπίτι” του. Και σε τιμές που αναλογικά υπερτερούν άλλων μορφών τουρισμού.

Στην περίπτωσή μας όμως η “τιμή” είναι κάτι δευτερεύον. Τουλάχιστον για τους επίδοξους ιδιοκτήτες του νέου αυτοκινούμενου “eleMMent Palazzo” της εταιρείας Marchi Mobile. Το περί ου ο λόγος δημιούργημα της εταιρείας προσφέρεται σε περιορισμένα κομμάτια, κατόπιν παραγγελίας και σε τιμή κτήσης ενός... ξενοδοχείου: μόλις 2 εκατομμύρια λίρες για το “βασικό” μοντέλο!!!

Οι δημιουργοί του ισχυρίζονται πως έχουν φτιάξει ένα παλάτι σε ρόδες. Και μάλλον έχουν δίκιο, αφού το eleMMent Palazzo είναι μακράν το πιο πολυτελές, πιο άνετο, πιο ακριβό και εν τέλει το πιο εκκεντρικό μέσο αναψυχής σε ρόδες που μπορεί κανείς να αγοράσει σήμερα.

Πέραν των υπερβολικών ανέσεων που περιλαμβάνουν ακόμα και μαρμάρινα μπάνια, επεκτεινόμενο 'Sky Lounge' με μπαρ στην οροφή, τηλεοράσεις 40 ιντσών σε κάθε “διαμέρισμα”, δερμάτινες πολυθρόνες για τους επιβάτες, ακόμα και σύστημα αυτόματης πλύσης του εξωτερικού για να διατηρείται πάντοτε απαστράπτον, το αυτοκινούμενο για Κροίσους πωλείται με “βασικό” χρώμα το χρυσό. Κυριολεκτικά, καθώς το εξωτερικό του είναι επενδεδυμένο με λεπτά φύλλα χρυσού! Κάτι που ελκύει το “βασικό” αγοραστικό κοινό του, ήτοι Άραβες σεΐχηδες και επιχειρηματίες. Όντως το συγκεκριμένο “όχημα” αποτελεί τη νέα μόδα στο Ντουμπάι και στα Αραβικά Εμιράτα.

Εναλλακτικά πάντως, για όσους δεν θέλουν να προκαλούν τόσο πολύ, το eleMMent Palazzo μπορεί να παραδοθεί και σε άσπρο χρώμα. Κατόπιν παραγγελίας ...






























protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου