Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Εντολή εκκένωσης της ΕΡΤ: Απειλούν τους εργαζόμενους με αυτόφωρο



Πληροφορίες που διακινούνται αναφέρουν ότι όσοι δεν εγκαταλείψουν τα κτίρια των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ και περάσουν αυτόφωρο δεν θα λάβουν...



την αποζημίωση και δεν θα έχουν δικαιώμα να συμμετέχουν στο διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί για τη στελέχωση της νέας δημόσιας τηλεόρασης που θα συσταθεί.


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ, μετά την ανακοίνωση Κεδίκογλου για το λουκέτο (δείτε εδώ).

Λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα ο πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης, σύμφωνα με ό,τι μεταδόθηκε από το συνεχιζόμενο πρόγραμμα των εργαζομένων, ειδοποίησε πως το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πρέπει να εκκενωθεί.

Τόνισε πως το κτίριο αποτελεί δημόσια περιουσία, ότι η παρουσία των εργαζομένων θεωρείται κατάληψη και πως όσοι δεν συμμορφωθούν με την εντολή θα πάνε στο αυτόφωρο.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν πάντως αποφασισμένοι να μείνουν και να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα

Νωρίτερα, οι αστυνομικές δυνάμεις που από νωρίς ήταν έξω από τα στούντιο της ΕΡΤ στην οδό Μουρούζη ενημέρωσαν όσους βρίσκονται μέσα στο κτίριο πως πρέπει να εξέλθουν ειδάλλως τα ΜΑΤ θα εισέβαλλαν στο κτίριο για να συλλάβουν όσους βρίσκονται μέσα.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που μετέδιδαν ζωντανά από το Ραδιομέγαρο ανέφεραν λίγο πριν τις 04:00 ότι ενημερώθηκαν ότι καταφθάνει στο κτίριο εισαγγελέας. Παράλληλα μετέδεσαν πληροφορίες που διακινούνται και αναφέρουν ότι όσοι δεν εγκαταλείψουν τα κτίρια των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ και περάσουν αυτόφωρο δεν θα λάβουν την αποζημίωση και δεν θα έχουν δικαιώμα να συμμετέχουν στο διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί για τη στελέχωση της νέας δημόσιας τηλεόρασης που θα συσταθεί.





Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου