Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους σε όλη τη χώρα

Αιθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Με καλοκαιρινό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά και ισχυρούς ανέμους που τα πελάγη θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει περίπτωση να βρέξει στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη
θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και πιθανότατα να βρέξει στα ορεινά της Μακεδονίας, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος,αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια
ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα βροχών, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.





Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου