Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κληρώνει για την Σούπερ Λιγκ



Κλήρωση με στόχο να μην βγουν ντέρμπι στις πρώτες αγωνιστικές θα είναι αυτή που θα γίνει την Πέμπτη 11/7 στις 21.00, για το νέο πρωτάθλημα της Super League.



Το ίδιο είχε συμβεί και στην περσινή κλήρωση και γίνεται για τηλεοπτικούς λόγους αλλά και για να διευκολύνονται οι ομάδες που εκείνη την περίοδο έχουν αγώνες για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Super League που θα αρχίσει 17 και 18 Αυγούστου θα είναι η πρώτη στην οποία θα πάρουν μέρος 18 ομάδες.
Κλειδάριθμο για λόγους ασφάλειας θα πάρουν ο ΠΑΟΚ και ο Αρης από την Θεσσαλονίκη και ο Εργοτέλης και ο ΟΦΗ από την Κρήτη.
Κλειδάριθμο για λόγους έδρας επειδή τα γήπεδα τους μπορεί να μην είναι έτοιμα στην έναρξη του πρωταθλήματος φέρεται να έχουν ζητήσει η Καλλονή, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Βέροια.

Η μπάλα του Μουντιάλ

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η “CAFUSA”, όπως ονόμασαν οι Βραζιλιάνοι τη μπάλα του Confederations Cup που θα χρησιμοποιηθεί στον α’ γύρο της νέας σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς. Τη βραδιά θα παρουσιάσουν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου