Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Εργο-τέλειος στο Καυτανζόγλειο απέναντι στη Βέροια



Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που σκόραρε στο Καυτανζόγλειο και πήρε τη νίκη σε βάρος της Βέροιας με 1-0Mε 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο ο Τον Κάανεν.


Ο Αναστασόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Γεωργιάδης δεξιά στην άμυνα, ο Αμαραντίδης αριστερά και στόπερ οι Ορέστες, Μπάρμπας. Αμυντικά χαφ οι Όστοϊτς, Τραπ, με τους Καλτσά (δεξιά), Ναμπουχάνε (αριστερά), Ζεζίνιο (άξονα) να αποτελούν την τριάδα μπροστά τους. Στην κορυφή ο Μρντάκοβιτς.

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Πετράκης προτίμησε το 4-4-1-1. Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Αθανασίου, με τον Τζανακάκη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Πίτσο το αριστερό και τους Σαρρή, Μεχία να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ ήταν οι Κοζορώνης, Καρντόζο, δεξιά ο Ρομάνο, αριστερά ο Χαντί. Στην επίθεση ο Μπαμ Μπαμ τοποθετήθηκε πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αναστασάκο.

Καλύτερη η Βέροια και 0-0

Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στο ματς και ήταν καλύτερη σε όλο το πρώτο μέρος κυκλοφορώντας την μπάλα και προσπαθώντας να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Αθανασίου. Ωστόσο, η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 17' από τον Εργοτέλη, όταν ο Χαντί έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ρομάνο και αυτό νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Αναστασόπουλο.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να απειλήσουν νωρίτερα σε 2-3 περιπτώσεις και τον έκαναν στο 22', όπου ο Ναμπουχάνε γύρισε την μπάλα και ο Σαρρής πρόλαβε με προβολή τον Μρντάκοβιτς και παραχώρησε κόρνερ, ενώ στο 23' χρειάστηκε η παρέμβαση του Αθανασίου στην κεφαλιά του Ορέστες.

Στο 26' οι Κρητικοί είχαν άλλη μια καλή στιγμή, με τον Χαντί να εκτελεί το κόρνερ, τον Μεχία να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αναστασόπουλου.

Πάντως, η Βέροια θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ σε άλλες δυο φάσεις, αλλά δεν τα κατάφερε. Η πρώτη ήταν στο 42', όταν ο Ναμπουχάνε έβγαλε τη σέντρα για τον Μρντάκοβιτς και ο Σέρβος δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, και η δεύτερη στο 45', αφού η κεφαλιά του Μπάρμπα έφυγε άουτ.

Πέναλτι και γκολ ο Εργοτέλης

Έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως σκορ και στην επανάληψη η Βέροια μπήκε με στόχο να μπει κάποιο γκολ, το οποίο δεν πέτυχε στο 48' με το σουτ του Καλτσά από πλάγια, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.



Όμως, στο 50' ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι, με τον Ρομάνο να κερδίζει την κόντρα από τον Ορέστες, που τον πάτησε μέσα στην περιοχή, με τον Σπάθα να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Χαντί δεν αστόχησε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Αναστασόπουλο να πέφτει στη γωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου