Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτη γκέλα για Ολυμπιακό - Τα βρήκε σκούρα στο Αγρίνιο

Πρώτη γκέλα για Ολυμπιακό - Τα βρήκε σκούρα στο Αγρίνιο

Τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μετρά από απόψε ο Ολυμπιακός, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει στο Αγρίνιο το εμπόδιο του μαχητικού Παναιτωλικού.



Σε ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι με τον Σαβιόλα στο 26', ενώ το γκολ που έβαλε στο 90' ο Κώστας Μήτρογλου, δεν μέτρησε, αφού ο Έλληνας επιθετικός υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ.

Λίγα λεπτά νωρίτερα (83') ο γηπεδούχος Παναιτωλικός έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, όταν ο Μελισσάς έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα στρώθηκε στον Σφακιανάκη, ο οποίος όμως από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στους άλλους αγώνες, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο ύστερα από πέντε αγωνιστικές, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το γκολ στο 11ο λεπτό, ο Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Στη Θράκη, ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη απέναντι στη Βέροια με γκολ - για μία ακόμη φορά- του Ιγκόρ.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη, αφού ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να κρατήσει το 1 - 0 από το γκολ του Βραζιλιάνου Μπαμ Μπαμ στο 68'. Οι γηπεδούχοι ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Αραβίδη, που κέρδισε ο Λαμπρόπουλος από τον Πίτσο.

Ο ΠΑΟΚ τέλος, πήρε τους τρεις βαθμούς στον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά, με τον «συνήθη ύποπτο» Βούκιτς που μπήκε αλλαγή και για μία ακόμη φορά λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς (το χε κάνει και με τη Σαχτέρ Καραγκάντι στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ).

Αναλυτικά στις αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:


Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 2-0

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-0

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0

Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Πανθρακικός-Βέροια 1-0

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0 - 0

Ξάνθη-Αρης 23/9





Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου