Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ζητάει ο Δώνης!


Με αίτημα που έστειλε στην ΕΠΟ και κοινοποίησε στην Ουέφα, ο Γιώργος Δώνης ζητάει, μεταξύ άλλων, τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ...


λόγω της προσπάθειας της ΠΑΕ να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για το θέμα της αποζημίωσής του.
Ο Έλληνας τεχνικός απέστειλε αίτημά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ το κοινοποίησε και στην UEFA, με το οποίο ζητά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από όλους τους επόμενους αγώνες του και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, καθώς και να απαγορευτεί η οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως το αίτημα του Γιώργου Δώνη ήταν για άμεση πληρωμή των χρημάτων που έχει λαμβάνειν βάσει της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 540.000 ευρώ, το οποίο φτάνει τις 800.000 ευρώ αν συνυπολογιστούν και τα χρήματα που επιδικάστηκαν για τους συνεργάτες του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έκανε προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, σύμφωνα με τον νόμο της UEFA, θίγεται το αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών, κάτι που «εκμεταλλεύτηκε» η πλευρά Δώνη, ζητώντας από την ΕΠΟ να επιβάλλει τις παραπάνω ποινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου