Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Άκουγε τις αυξήσεις της ΔΕΗ και χαμογελούσε...



Την ώρα που οι λογαριασμοί της ΔΕΗ πονοκεφαλιάζουν όλο και περισσότερους, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης στην Θήβα είχε βρει τον τρόπο να μην έχει... τέτοια άγχη!



Μπορεί κάθε τρεις και λίγο να ακούμε για νέες αυξήσεις στο ρεύμα, ωστόσο δεν ανησυχούσε καθόλου. Είχε ρεύμα άφθονο και τσάμπα μέχρι που τον ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.
Του έκοψαν το ρεύμα γιατί είχε απλήρωτους λογαριασμούς, αλλά αυτός όχι μόνο παραβίασε την σφραγίδα του ρολογιού της ΔΕΗ, αλλά χάλασε και τον μετρητή, για να μην μετράει τις κιλοβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας, που κατανάλωνε. Έτσι έκλεβε την ΔΕΗ επί δύο ολόκληρα χρόνια και κάτι μήνες!

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας 25χρονος από τη Θήβα, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου, όταν κατέφθασε στο σπίτι του κλιμάκιο τεχνικών της ΔΕΗ, συνοδευόμενο από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΔΕΔΔΗΕ Θηβών, η απώλεια σε κιλοβατώρες, κατά το χρονικό διάστημα από 26-10-2011 έως και 12-02-2014, ανέρχεται στις 12.852 και η συνεπακόλουθη οικονομική ζημιά που υπέστη η εταιρεία, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 2.025,83 περίπου ευρώ.




Πηγή:viotianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου