Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Στην κορυφαία 11άδα των "αποκαλύψεων" της Serie A ο Καρνέζης



Την περσινή χρονιά ο Έλληνας τερματοφύλακας δόθηκε δανεικός στην Γρανάδα, καθώς δεν ήταν στις βασικές επιλογές του προπονητή της Ουντινέζε, Φραντσέσκο Γκουιντολίν.





Τη φετινή χρονιά βρέθηκε μία... ανάσα από τη μετακίνησή του στην Μπενφίκα, όμως την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του "χάλασε".

Τελικά, παρέμεινε στην Ουντινέζε, πείθοντας τον Αντρέα Στραματσιόνι να του δώσει μία ευκαιρία την οποία και "άρπαξε από τα μαλλιά", αποτελώντας τις πρώτες 11 αγωνιστικές της Serie A τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας του Ούντινε, πραγματοποιώντας παράλληλα εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αυτό είχε αποτέλεσμα η "Gazzetta dello Sport" να τον συμπεριλάβει στην ενδεκάδα που δημιούργησε με τους ποδοσφαιριστές "αποκάλυψη" της φετινής σεζόν.

Τα σχόλια των Ιταλών είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά:

"Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε δεν μπορούσε να είναι καν βασικός καθώς υπήρχαν οι Σκουφέτ και Μπρκιτς. Οι φριουλάνι τον είχαν δώσει δανεικό στη Γρανάδα, ενώ ακολούθησε το καλό Μουντιάλ με την Ελλάδα και η παραλίγο μετακίνησή του στη Μπενφίκα το καλοκαίρι.

Έμεινε, έπεισε τον Στράματσιόνι αλλά και πολλούς μάνατζερ του παιχνιδιού Fantacalcio ( σ.σ οι βαθμολογίες που παίρνει σε κάθε αγωνιστική λαμβάνονται υπόψη για το παιχνίδι Fantacalcio) με τις επεμβάσεις τους. Ενώ το πέναλτι του Βάκθεθ που απέκρουσε ήταν το τελευταίο θαύμα του".


Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου