Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η Χειροτέχνικα ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης



Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα η Χειροτέχνικα, η μεγαλύτερη γιορτή ειδών χειροτεχνίας και...


GuyDIY στην Ελλάδα, ταξιδεύει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.


Οι διοργανωτές της τελευταίας εφετινής Χειροτέχνικα προσκαλούν το κοινό στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούβες Ηρακλείου, από τις 10.00 έως τις 21.00 για να γνωριστούν από κοντά, να εμπνευστούν με δημιουργικές ιδέες, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και workshop και φυσικά να προμηθευτούν όλα τα υλικά και εργαλεία που χρειάζονται για τις χειροποίητες δημιουργίες.


Κατά τη διάρκεια της Χειροτέχνικα Κρήτης θα υπάρχει πρόγραμμα δωρεάν παρουσιάσεων σε όλες τις ημέρες διεξαγωγής της. Οι παρουσιάσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα χωρητικότητας περίπου 100 ατόμων και για να τις παρακολουθήσει κανείς δεν χρειάζεται να δηλώσει συμμετοχή.


Για όσους δεν καταφέρουν να επισκεφτούν την έκθεση οι παρουσιάσεις θα μαγνητοσκοπηθούν και μετά το τέλος της Χειροτέχνικα θα δημοσιευτούν στο κανάλι της έκθεσης στο YouTube.


Αυτές τις δύο ημέρες διεξαγωγής της Χειροτέχνικα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά την εξαιρετική δουλειά της Ομάδας Υφαντικής Χουδετσίου. Προτάσεις κατασκευής επίπλων από παλέτες από την Μαρία Μπατσιούδη και τo MNV creations. Χειροποίητα φωτιστικά από τον Αδάμη Γιώργο (Garlid). Ιδέες για αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων από το Salvage Basement. Κατασκευές επίπλων από παλέτες από το Woodstories. Παραδοσιακές κρητικές στολές από την Ανέμη καθώς και πολλές άλλες γωνιές έμπνευσης και δημιουργίας.


Στο www.xeirotexnika.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση, το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις και φυσικά την λίστα με όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου