Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Χωρίς... σφυγμό η Εθνική

Χωρίς... σφυγμό η Εθνική

Αναζητείτο... σφυγμός σήμερα στα κατάμεστα Περιβόλια από την Εθνική. Αλλά δεν βρέθηκε. Ο «ασθενής» απέδειξε ότι είναι σε βαριά κατάσταση και ότι...




το φιλικό με τη Σερβία, το πρώτο ματς στη μετά Κλαούντιο Ρανιέρι εποχή, που κράτησε για μόλις τέσσερα παιχνίδια, δεν αποτέλεσε την ευκαιρία για το πρώτο... ξύπνημα που ψάχνει απεγνωσμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Εθνική, με τον Κώστα Τσάνα ως υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο, γνώρισε την ήττα με 2-0 από τους επίσης «ακέφαλους» τεχνικά και επίσης σε κακή Σέρβους, που πήραν τη νίκη χάρις στο γκολ με κεφαλιά του αφύλακτου στο κέντρο της άμυνας Πέτροβιτς σε εκτέλεση φάουλ του Γιόγιτς στο 60' και στο πανέμορφο τέρμα του Γκουντέλι με σουτ εκτός περιοχής στο 92' (τρομερό σουτ από τα 35 μ.).

Ενδεικτικά τα νεύρα

Η εξαιρετικά κακή πορεία της Ελλάδας στον προκριματικό της όμιλο για του Euro 2016 με έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες και με πιο πρόσφατο ματς την εντός έδρας ήττα από τα Νησιά Φερόες με 1-0, έχει φανερά επηρεάσει τους διεθνείς.

Εκεί ίσως να βρίσκουν εξήγηση τα νεύρα που έβγαλαν στο ματς αρχικά στο 56' ο Κονέ όταν χτυπήθηκε από τον Μάτιτς στο πρόσωπο και τον πλησίασε απειλώντας τον με γροθιά (!) απωθώντας στη συνέχεια και το Μανιάτη, που πήγε να τον ηρεμήσει, όπως και η αντίδραση του Χριστοδουλόπουλου όταν δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Ντούσκο Τόσιτς στο 90'.

Η ομάδα που έχει δώσει το «παρών» σε τόσες μεγάλες διοργανώσεις την τελευταία 10ετία αναζητεί... restart και αυτό προφανώς δεν μπορούσε να δώσει – σ' ένα επιπλέον τόσο σύντομο χρονικό διάστημα – ο υπηρεσιακός προπονητής Κώστας Τσάνας. Ήταν ξεκάθαρα θέμα των παικτών να βγάλουν αντίδραση, κάτι που, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να κάνουν.

ΣΚΟΡΕΡ: 60' Πέτροβιτς, 90'+2' Γκουντέλι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νέιλ Ντόιλ (Ιρλανδία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 57' Κονέ, 87' Μανιάτης, 90' Χριστοδουλόπουλος – 57' Μάτιτς, 72 Τόμοβιτς

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος, Βύντρα, Τοροσίδης (61' Μπακάκης), Μανωλάς (73' Μόρας), Α.Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Σάμαρης (80' Μάνταλος), Κονέ (64 Τζιόλης), Μαυρίας (71' Κολοβός), Χριστοδουλόπουλος , Αθανασιάδης (64 Γκέκας).

ΣΕΡΒΙΑ
(Ράντοβαν Τσούρτσιτς): Στοϊκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Τόμοβιτς, Ντούσκο Τόσιτς, Μαξίμοβιτς, Πέτροβιτς (81' Γκουντέλι), Μάτιτς, Γιόγιτς (66' Ντούρισιτς), Μάρκοβιτς, Ζόραν Τόσιτς (89' Ρουκάβινα), Μίτροβιτς (66' Λάζοβιτς).



Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου