Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Το πιο έξυπνο, όμορφο και απλό ημερολόγιο για το κινητό σου




Μια έξυπνη χρηστική εφαρμογή για να οργανώσουμε το ημερολόγιό μας είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες για κινητά τηλέφωνα. Το Sunrise θα οργανώσει...


 τις ημέρες μας με απόλυτο τρόπο ενώ συνδέεται αυτόματα με το Google Calendar και το Facebook προκειμένου να μην χάσουμε κανένα ραντεβού.

Μια έξυπνη χρηστική εφαρμογή για να οργανώσουμε το ημερολόγιό μας είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες για κινητά τηλέφωνα.

Το Sunrise θα οργανώσει τις ημέρες μας με απόλυτο τρόπο ενώ συνδέεται αυτόματα με το Google Calendar και το Facebook προκειμένου να μην χάσουμε κανένα ραντεβού.

Αν και το Sunrise δεν έχει ιδιότητες που να μην έχουν άλλα ημερολόγια, έχει μια εμφάνιση που δεν έχει κανένα.

Πρόκειται για μια υπέροχη εφαρμογή, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε λειτουργικότητα.

Μπορούμε να προσθέσουμε ένα νέο ραντεβού, να ορίσουμε επαφές που θα βρίσκονται στο συγκεκριμένο ραντεβού αλλά και να θέσουμε υπενθυμίσεις για να ξεκινήσουμε νωρίτερα.

Η εφαρμογή προσθέτει αυτόματα την πρόβλεψη του καιρού στο ημερολόγιο για να γνωρίζουμε τι καιρό θα έχει τις επόμενες ημέρες.

Αν σε κάποιο ραντεβού θα έρθει και κάποιος συνάδελφος ή φίλος, τότε βλέπουμε το πρόσωπό του τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει τα γενέθλια και τις γιορτές των φίλων μας από το Facebook ενώ η προσθήκη ενός νέου ραντεβού γίνεται με απλό και εύκολο τρόπο.

Η συγχρονισμός γίνεται αυτόματα κι έτσι μπορούμε να έχουμε το ίδιο ημερολόγιο σε μια σειρά από συσκευές.

Το Sunrise ενσωματώνει τις διευθύνσεις πάνω στο Google Maps για να βρίσκουμε εύκολα τον προορισμό μας.

Μπορούμε να το κατεβάσουμε δωρεάν για Android, iOS και Mac.


Πηγή: e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου