Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«Ήταν μια καλή προπόνηση»

«Ήταν μια καλή προπόνηση»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και ο Γιάννης Αναστασίου επεσήμανε ότι η αναμέτρηση είχε προπονητικό χαρακτήρα. 




Ο τεχνικός των «πρασίνων» είπε αρχικά: «Ήταν μια καλή προπόνηση. Είδαμε πολλά πράγματα και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα».

Για το σύστημα με τους τρεις στόπερ, σχολίασε: «Από το καλοκαίρι θέλαμε να δουλέψουμε και να δούμε ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά δεν είχαμε τον Σίλντενφεντ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, όταν είχαμε τα προκριματικά με τη Σταντάρ. Είχαμε στο μυαλό πάντοτε να το δουλέψαμε, τώρα βρήκαμε την ευκαιρία και το δοκιμάσαμε να δούμε πως ήταν στη λειτουργία του. Υπάρχει σαν σκέψη να παίξουμε με τρεις απέναντι στη Ντιναμό. Σίγουρα όμως δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Γι’ αυτό είναι άλλωστε τα φιλικά και οι προπονήσεις».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν βελτιωμένη, σχολίασε: «Ήταν αρκετά ενδιαφέροντα όσα είδαμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Είχαμε επιθετική σκέψη σε αντίθεση με το πρώτο που γυρίζαμε την μπάλα πίσω με ασφάλεια και παράλληλα. Στο δεύτερο, το παιχνίδι μας ήταν καθαρά μπροστά κι εκεί φάνηκε πως όταν κάνουμε το παιχνίδι μας είμαστε καλοί».

Για τον Νίνη ανέφερε: «Ο Σωτήρης είναι ένα παιδί που το ξέρουμε καλά. Έχω συνεργαστεί μαζί του. Το σημαντικό είναι αυτό που μπορεί και ξέρει να το βάλει στο παιχνίδι του χωρίς άγχος. Δηλαδή να είναι δημιουργικός αλλά παράλληλα κι ένας παίκτης που θα δουλεύει για την ομάδα».

Στη συνέχεια ο Αναστασίου ρωτήθηκε για τον Μπερίσα: «Πέτυχε το γκολ κι έδειξε ότι το έχει το γκολ μέσα στην περιοχή, αλλά σε κάποιες φάσεις έδειξε ότι δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Είναι όμως ένα παιδί που προσπαθεί. Είναι μια περίοδος που δουλεύει πολύ και ατομικά και θα δούμε στο τέλος του μήνα να δούμε που βρίσκεται».

Αναφορικά με τον Μπεργκ, είπε: «Είναι σημαντικό ότι έχει γυρίσει. Νιώθει καλά αλλά χρειάζεται ρυθμό».

Τέλος ρωτήθηκε για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Δυστυχώς αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα όπου πρωταγωνιστές δεν είναι οι ποδοσφαιριστές».





Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου