Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ερωτηματικό ο Στρόμπερι για ΑΕΚ



Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από τη Γερμανία μέσω Μονάχου και δεν άφησε ούτε λεπτό να πάει χαμένο.

Η αποστολή των "ερυθρολεύκων" βρέθηκε στο ΣΕΦ, καθώς την Κυριακή οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ένα ματς κομβικό (όπως και αυτό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη), αναφορικά με την πρωτιά στην καθαρή διάρκεια της Α1.

Tο τεχνικό τιμ δεν είχε ως πρόθεση να κουράσει περαιτέρω τους παίκτες του, αλλά σκοπός της... μάζωξης στο Φάληρο ήταν η προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς και η κατάσταση του Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Ο Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ δεν αγωνίστηκε με την Μπάμπεργκ, αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο.

Προπονήθηκε την Παρασκευή με τους υπόλοιπους παίκτες, όμως το δείγμα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό για το αν θα παίξει με την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς.

Θα δοκιμάσει να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο και αν όλα πάνε καλά, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ουόρικ αντί Λοτζέσκι στο πρωτάθλημα


Τη μία από τις δύο αλλαγές που δικαιούται ο Ολυμπιακός στο β' γύρο της Basket League πραγματοποίησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ματ Λοτζέσκι με τον Χακίμ Ουόρικ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στους αγώνες της Α1. Ετσι, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας θα έχει μία ακόμα λύση στα χέρια του στη γραμμή των ψηλών της, όπου "πονάει" ο Ολυμπιακός.

Ο Ουόρικ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε δύο αγώνες της Euroleague. Στο ματς με την Λαμποράλ Κούτσα, όπου έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, έμεινε στο παρκέ για 4:49 λεπτά, ενώ στον χθεσινό με την Μπάμπεργκ αγωνίστηκε για 10:11 λεπτά. Στο παιχνίδι με τους Γερμανούς είχε 6 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου