Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Εκτός Εθνικής Νίνης, Μανιάτης και Φετφατζίδης



Εκτός επιλογών Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται να βρεθούν οι Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Φετφατζίδης για τα δύο παιχνίδια του Μαρτίου της Εθνικής Ελλάδας με Μαυροβούνιο και Ισλανδία.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προετοιμάζεται ενόψει των δύο φιλικών στις 24 και στις 29 του μήνα, αμφότερα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός προπονητής έστειλε προσκλητήριο στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο εξωτερικό, αφήνοντας εκτός τους τρεις παίκτες.

Παράλληλα, κάλεσε για πρώτη φορά τον αμυντικό της Μπολόνια, Μάριο Οικονόμου, αλλά και τον επιθετικό της Κόρτραϊκ, Θανάση Παπάζογλου, τους οποίους έχει τσεκάρει συστηματικά και έχει μείνει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις τους.

Στη λίστα των παικτών που παίζουν εκτός συνόρων βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια), ο Παναγιώτης Κονέ (Φιορεντίνα), ο Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), ο Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη) και ο Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ).

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κυριάκου Παπαδόπουλου στην αποστολή, καθώς δεν είναι 100% έτοιμοι.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν γνωστά όλα τα ονόματα των διεθνών που θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου