Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η 26η αγωνιστική της Super League διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 14 του μήνα. Από το πρόγραμμα τα φώτα πέφτουν...



 στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός αναζητά το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ. Πάντως, οι δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν με πάθος για να φτάσουν στη νίκη απέναντι στον μεγαλύτερο αντίπαλό τους, στη μητέρα των μαχών σε ότι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεκινά το Σάββατο με τρεις αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό, ο Πανιώνιος υποδέχεται την Ξάνθη και η Καλλονή κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Κυριακή ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ λίγη ώρα αργότερα θα διεξαχθούν οι αγώνες Ηρακλής-Βέροια και Λεβαδειακός-Πλατανιάς.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ-Πανθρακικός. 

Η 26η αγωνιστική

Σάββατο 12 Μαρτίου

15:00 Πανιώνιος-Ξάνθη (Novasports 3)
17:15 Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 3)
19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Κυριακή 13 Μαρτίου

15:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
17:15 Ηρακλής-Βέροια (Novasports 4)
17:15 Λεβαδειακός-Πλατανιάς (Novasports 3)
19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Novasports 1)

Δευτέρα 14 Μαρτίου

19:30 ΑΕΚ-Πανθρακικός (Novasports 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου