Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

«Προετοιμαζόμαστε για νίκη επί της Φιορεντίνα»



Ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει φοβισμένα απέναντι στην Φιορεντίνα, σύμφωνα με τον Βλάνταν Ιβιτς.


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τους «βιόλα», στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, παραδέχθηκε τις δυσκολίες που υπάρχουν απέναντι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα φοβηθεί την αντίπαλό του και θα παίξει μόνο για τη νίκη.

«Η Φιορεντίνα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Ιταλίας κι αυτό τα λέει όλα. Παίζει επιθετικά, διαθέτει καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Επίσης έχει διαρκή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τελευταία και όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας», επισήμανε ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε:

«Δεν ξέρω εάν θα κάνουμες αλλαγές, μπορεί ναί, μπορεί και όχι. Θα το δούμε αύριο αυτό. Δε μου αρέσει να μιλάω από πριν για τον τρόπο που θα παίξει η ομάδα μου και αυτό κάνω και τώρα.»

Σε ερώτηση που του έγινε για το που θα κριθεί κατά τη γνώμη του το ματς απάντησε: «Έχουμε 6 ευρωπαϊκά ματς μπροστά μας. Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Πάντα θέλεις την 1η θέση, αλλά εγώ λέω ότι θα δούμε και αυτό το παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε ένα που θα έχουμε μπροστά μας ξεχωριστά».

Πρόσθεσε ακόμη: «Παίζουμε με μία καλή ομάδα, την οποία σεβόμαστε. Όταν, όμως, παίζουμε στην Τούμπα προετοιμαζόμαστε πάντα για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι.»

Ρωτήθηκε επίσης με τι θα είναι ευχαριστημένος από την εφετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ. Η απάντησή του ήταν η ακόλουθη: «Θα είμαστε ευχαριστημένοι μόνο εάν προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου