Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

«Να δημιουργήσουμε προβλήματα στην άμυνα του Άγιαξ»



Ο Παναθηναϊκός μπαίνει αύριο στη μάχη των ομίλων του Europa League κι ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη για το ματς με τον Αγιαξ.


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ιταλός προπονητής ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Ολλανδούς επισήμανε ότι έχει καταλήξει στο σύστημα που θα παίξουν οι «πράσινοι», ενώ απέφυγε να ξεκαθαρίσει εάν οι τραυματίες (Κουτρουμπής, Ιμπάρμπο και Λεντέσμα) θα προλάβουν την αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Από την αρχή της προετοιμασίας σκεφτόμαστε ένα πράγμα. Να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει, μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτός ο αγώνας αντιπροσωπεύει αυτό που ονειρευόμασταν από τις αρχές του καλοκαιριού. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε σε αυτή την διοργάνωση», είπε αρχικά ο Ιταλός, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση των τραυματιών: «Δεν είναι 100% έτοιμοι, αυτό είναι γνωστό, αλλά ούτε μπορούμε να πούμε πως θα τεθούν εκτός ομάδας. Είμαι όμως σίγουρος ότι όποιος κι αν μπει αύριο στο γήπεδο θα τα δώσει όλα. Θα είμαστε έτοιμοι, είτε παίξουν είτε όχι».

Αναφερόμενος στο παρελθόν των αναμετρήσεων με τον «Αίαντα» είπε σχετικά: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει για να αντιμετωπίσει ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα όπως έχει άλλωστε και ο Παναθηναϊκός. Στον αγωνιστικό χώρο θα φανεί τι θα γίνει».

Για τα πλάνα του σε περίπτωση που αναγκαστεί να προβεί σε αλλαγές τόνισε: «Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να τσεκάρω τους παίκτες. Στο μυαλό μου όμως είναι ξεκάθαρα όλα και το σύστημα που θα επιλέξω.»

Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το αυριανό παιχνίδι υποστήριξε: «Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θα παίξουμε επιθετικά όπως κάνουμε πάντα εδώ. Θα είμαστε μια ομάδα συμπαγής. Ο Άγιαξ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα στην άμυνα».

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο μέσος του «τριφυλλιού» είπε: «Περιμέναμε αυτά τα παιχνίδια και θεωρώ ότι θα έχουμε και σε αυτά μία καλή παρουσία, όπως είχαμε και πριν μπούμε στους ομίλους».

Πρόσθεσε ακόμη: «Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε, όπως κάναμε και στα προκριματικά. Προετοιμαστήκαμε και για τους αγώνες του πρωταθλήματος και για εκείνους της Ευρώπης ώστε να είμαστε έτοιμοι. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου