Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Παναθηναϊκός τίμησε τον Διαμαντίδη και πέρασε στον τελικό του Diamonds are Forever



Με επιβλητική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός νίκησε 78-68 την Μακάμπι Τελ Αβίβ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά προς τιμή του Διαμαντίδη, όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Ο μεγάλος αρχηγός των «πρασίνων» που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από λίγους μήνες τιμήθηκε στο ημίχρονο για την προσφορά του, όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από τους αντιπάλους του, αποθεώθηκε για μία ακόμη φορά από τους 10.000 και πλέον οπαδούς του «τριφυλλιού» και παρακολούθησε από την εξέδρα την πρώην πια ομάδα του να φτάνει άνετα στη νίκη επί των Ισραηλινών.

Τα νέα αποκτήματα των «πρασίνων» έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο παρκέ κι απέδειξαν ότι θα «ανεβάσουν» επίπεδο την ομάδα. Ο Μάικς Τζέιμς με γρήγορο μπάσκετ και εντυπωσιακά καρφώματα, ο Γιάννης Μπουρούσης με 13 πόντους, ο Ντεμέτρις Νίκολς έκανε τη «βρώμικη δουλειά», ενώ ο Σίνγκλετον ήταν εντυπωσιακός στην θέση «4».



Όπως και ο Μπουρούσης έτσι και ο Τζέιμς «φόρτωσε» με άλλους 13 πόντους το καλάθι της Μακάμπι, ενώ με 12 τελείωσε το παιχνίδι ο Γκιστ και 11 ο Παππάς.

Ο τελικός του τουρνουά είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου στις 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου